Termeni & condiții Cezare Benegui Academy

 

Bine te-am găsit în cadrul Cezara Benegui Academy. Aici îți vom spune ce poți face, ce nu poți face, cum creezi un cont, cum plătești și cum te descurci prin toată această platformă.

Am structurat acest document cât mai simplu cu putință pentru tine, dar asta nu înseamnă că nu este un document juridic important, care produce efecte juridice. Este practic contractul încheiat între tine și CEZARA BENEGUI EDUCATION S.R.L.. Acesta  este un contract pe care îl semnezi ”virtual” în momentul în care ești de acord cu bifa de la finalizarea comenzii. 

Cine suntem?

Pe mine, fondatorul, mă știi: sunt Cezara Benegui și poți afla mai multe despre mine aici. Dar cursurile se desfășoară în baza unei entități juridice în baza căreia activăm aici în mediul online, respectiv CEZARA BENEGUI EDUCATION S.R.L., o societate cu răspundere limitată având sediul social în București, CUI 45003937, J40/17064/2021. 

Ca să fie și mai ușor, o să vorbim despre această firmă drept Cezara Benegui Academy.

Ce găsești în platformă?

Cezara Benegui Academy este o platformă dedicată cursurilor online în domeniul programării. 

Aici vei găsi: 

 • cursuri online, care vor fi ținute de profesioniști ce te vor ajuta să înțelegi limbajul programării în funcție de nivelul tău
 • webinarii online
 • materiale digitale care pot fi descărcate (sub formă de PDF, audio, video, documente editabile)
 • cursuri individuale, susține de specialiștii noștri în funcție de dorințele tale și de scopurile pe care dorești să le atingi 

 

Fiecare din acestea de mai sus se numesc produse. La rândul lui, fiecare produs va fi avea o secțiune dedicată pe site cu termeni & condiții specifici pentru utilizare. Te încurajăm să citești acele pagini din pixel în pixel ca să rămâi lămurit cu toate aspectele. 

Spun asta pentru că este important să alegi planul de curs potrivit pentru tine. Dacă nu te regăsești în cursurile deja listate, poți oricând să aplici pentru un plan de curs personalizat.

Certificate pentru absolvire

Știm cât de important este să te mândrești cu realizările tale. Tocmai de aceea, la finalul fiecărui curs pe care îl termini cu succes vei dobândi un certificat pentru absolvire cu care te vei putea mândri pe platformele de socializare și pe care îl vei putea atașa la CV.

Acest certificat nu este emis de către ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și nu este oferit în cadrul unei afilieri instituționale.

În cazul în care, în mod specific, o să avem cursuri speciale efectuate în parteneriat, vom preciza asta în mod expres în descriere.

Cum primești acces în Cezara Benegui Academy?

Indiferent dacă vei achiziționa produsul și vei plăti pentru el sau vei beneficia de gratuitate va trebui să îți creezi un cont. Accesul în Cezara Benegui Academy se face exclusiv prin intermediul unui cont.

Dacă vorbim de produse plătite va trebui să achiți cu cardul accesul în Cezara Benegui Academy. Plățile se fac prin intermediul procesatorului de plăți indicat pe site și la acest moment nu permitem o altă modalitate de plată.

Te rugăm să ai în vedere că toată gestionarea relației tale cu Cezara Benegui Academy se face prin intermediul site-ului și acolo vei găsi absolut toate informațiile cu privire la contul tău resetarea parolelor și alte informații de acces.

În măsura în care dorești să achiziționezi mai multe produse sau să vin către tine cu o ofertă personalizată, scrie-mi în secțiunea de contact, care este disponibilă aici și voi reveni în cel mai scurt timp.

Termenii contului tău în cadrul Cezara Benegui Academy

În momentul în care îți vei deschide un cont în cadrul Academiei și vei primi acces, declari și garantezi următoarele:

 • ai cel puțin 18 ani
 • ești o persoană umană.  Orice fel de cont, creat de către un bot, va fi automat șters și banat de pe platformă
 • ești responsabil pentru securitatea și protejarea confidențialității contului tău.  Vom considera orice fel de acțiune ca fiind făcută de tine. Tocmai de aceea îți recomandăm să păstrezi într-un loc sigur informațiile necesare pentru a te loga în cont și să nu le împărtășești niciodată cu orice altă persoană.

Dacă nu ai 18 ani, va trebui să avem acordul unei persoane care să te reprezinte (părinte sau tutore legal). Asta ca să ne asigurăm că într-adevăr vrei să achiți acest curs și nu vei avea probleme. 

Cum plătești accesul în Cezara Benegui Academy?

Vei putea plăti accesul exclusiv prin intermediul cardului bancar.  

 

Plata o singură dată

În cazul anumitor produse din cadrul Academiei vei putea achita prețul doar încă o singură tranșă.  De cele mai multe ori, când alegi această modalitate de plată vei avea și anumite beneficii precum reduceri de prețuri sau alte resurse. Toate detaliile aferente prețului final și modalității de plată le vei găsi în pagina produsului respectiv.

 

Plata în mai multe tranșe

Știm cât de importantă este educația și ne dorim mereu să venim în sprijinul tău. Suntem conștienți că este posibil ca în anumite momente să fie dificil să achiți toată suma într-o singură tranșă. 

Tocmai de aceea pentru anumite produse din cadrul Cezara Benegui Academy vei putea achita în mai multe tranșe, acolo este expres indicat. Tranșele sunt stabilite la un anumit interval de timp, așa cum va fi afișat în cadrul paginii de produs.  Asta înseamnă că din momentul în care vei face prima plată a doua tranșă va fi încasată în mod automat de pe cardul tău în acel interval de timp.  În cazul în care la momentul respectiv nu ai suma respectivă pe card vom mai face o singură încercare pentru a retrage suma. Dacă după a doua încercare constatăm că în continuare nu ai suma respectivă pe card îți vom anula accesul.

l la Academie sau la produsul respectiv, în funcție de situație.

Aspecte speciale

Facturare

Noi nu putem reemite și nici măcar modifica facturile deja emise de platforma. Așadar, la finalul plasării comenzii, dacă ai nevoie de factură pe persoană juridică, te rugăm să introduci acolo toate detaliile necesare facturării (CUI, J, etc.).

Returul sumelor de bani

Dat fiind că vorbim de produse digitale unde accesul se face instant, iar executarea este imediată, ești de acord cu aceste aspecte și cu faptul că, legal, nu ai dreptul de retragere al consumatorului (dacă ești persoană fizică).

Cu toate acestea, în anumite cazuri, pentru că scopul nostru este să fii mulțumit, vom putea returna sumele total sau parțial în anumite cazuri.

Ce poți face aici?

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că deja ești familiarizat cu site-ul Cezara Benegui Academy. 

Aici o să găsești:

 • cursuri prin care vei putea învăța programare conform programei de studiu de acolo 
 • webinarii pe anumite teme
 • planuri de studiu individuale concepute pentru tine ca să îți atinguri scopurile

În funcție de planurile Cezara Benegui Academy, vom putea avea și alte produse pe care să ți le oferim, pe care le vei găsi pe site.

Ce nu poți face în Cezara Benegui Academy

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală ne aparțin. Nu vei putea să copiezi, să distribui mai departe, să downloadezi la tine pe dispozitive sau să alterezi în niciun alt mod orice fel de conținut pe care îl găsești în Academie

Nu vei putea nici să înregistrezi videourile, să faci print-screen, să pui resursele mai departe pe un alt site, să le dai altcuiva etc. Tot ceea ce găsești aici este doar pentru tine și pentru comunitatea din care faci parte și nimic mai mult.

Mai mult, în momentul în care creezi conținut în Cezara Benegui Academy (conținut scris, foto, video, audio etc.), ne oferi o licență neexclusivă, pe durata maximă prevăzută de lege, pentru a folosi acel material după cum considerăm de cuviință, fără a te remunera în vreun fel pentru el. Ești de acord cu aceste aspecte și declari în mod expres că nu vei avea niciun fel de pretenție ulterioară cu privire la acel conținut pe care îl folosim, indiferent de mediul în care vom alege să îl facem. 

Accesul este doar pentru tine

Nu poți să împarți credențialele tale de acces cu absolut nicio altă persoană. În măsura în care o persoană apropiată ție dorește să devină parte din Cezara Benegui Academy, dar nu își permite financiar, scrie-ne și găsim o soluție împreună.

Trebuie să ai o conduită decentă față de ceilalți

Suntem aici să învățăm. Asta înseamnă că:

 • Nu te vei putea lua de alte persoane
 • Nu acceptăm limbaj homofob, rasist sau care poate aduce atingere în orice mod demnității și integrității umane
 • Nu poți promova servicii sau produse comerciale cu scopul de a face vânzare
 • Nu poți racola persoane în sisteme de tip MLM sau alt gen de scheme
 • Nu poți să jignești alte persoane

Pe scurt, trebuie să folosești Cezara Benegui Academy exact cum ți-ai dori tu să fie o platformă educațională.

Limitarea răspunderii

Cezara Benegui Academy nu este o instituție de învățământ și nici nu oferă consultații juridice sau altă asistență juridică de specialitate.

Prin urmare, Cezara Benegui Academy nu poate garanta că informațiile pe care le găsești aici sunt 100% corecte și că toată lumea le va aplica sau le va interpreta astfel. Prin urmare, nu suntem răspunzători pentru niciun fel de prejudiciu, direct sau indirect, pierdere de șansă, beneficiu nerealizat, oportunitate ratată, examene care nu au fost trecute, soluții din dosare etc. în considerentul în care te-ai bazat pe informațiile regăsite aici.

Nu primești credite și nici afiliere instituțională

Cu excepția cazului în care se indică în mod explicit altfel în descrierea produselor și a serviciilor oferite de Cezara Benegui Academy, participarea la un curs sau webinar nu conferă niciun credit academic. Prin urmare, certificatul de absolvire pe care îl vei primi la momentul finalizării cursului sau webinarului nu se poate echivala cu credite academice în cadrul unei instituții.

De asemenea, chiar dacă în cadrul Cezara Benegui Academy vei găsi profesioniști care sunt afiliați unei instituții, indiferent că vorbim de o instituție academică sau nu,  dacă vei alege să parcurgi acel curs, webinar sau să intri în comunitate, nu înseamnă că se va încheia o legătură între tine și respectiva instituție.

Conținutul generat de utilizatori

Suntem conștienți că ne aflăm în anul 2021 și că suntem parte dintr-un mediul digital. Iar interacțiunea ta cu noi este foarte importantă. 

Vom putea folosi de la tine feedback-uri pe care ni le lași, screenshot-uri din interacțiune ta cu noi, scurte video-uri, comentarii pe care ni le lași, mesaje pe care ni le transmiți etc. (Conținut generat de utilizatori). Ne acorzi în acest sens o licență neexclusivă de a utiliza acest conținut după cum credem de cuviință în scopul promovării și prezentării Cezara Benegui Academyîn mediul online sau offline, inclusiv prin crearea unor materiale promoționale în acest sens.

Prin prezenta, ne acorzi o licență neexclusivă, fără redevențe, la nivel mondial, perpetuă, cu dreptul de a sub-licenția, de a reproduce, de a distribui, de a transmite, de a crea lucrări derivate, de a afișa public și de a efectua în mod public orice Conținut generat de utilizator sau orice alte materiale sau informații (inclusiv, fără limitare, idei pentru produse sau servicii noi sau care ar putea fi îmbunătățite) pe care ni le comunici prin toate și orice mijloace media cunoscute acum sau care vor fi dezvoltate. De asemenea, ne acorzi dreptul de a-ți folosi numele în legătură cu materialele și alte informații transmise, precum și în legătură cu toate materialele publicitare, de marketing și promoționale legate de acestea. Ești de acord că nu vei avea nicio pretenție împotriva noastră pentru orice presupusă sau reală încălcare sau deturnare a oricărui drept de proprietate în comunicările tale către noi. 

Disclaimere

Serviciile și produsele furnizate în cadrul Cezara Benegui Academy sunt primite ”așa cum sunt”, fără niciun fel de garanție expresă sau implicită. Cezara Benegui Academy nu garantează în niciun mod obținerea anumitor rezultate sau a unor soluții, iar accesarea conținutul existent se face pe propriul tău risc.

Interacțiunea cu partenerii noștri

Nu suntem răspunzători nici pentru produsele și serviciile pe care le oferă partenerii noștri în Cezara Benegui Academy. Deși depunem eforturi constante pentru a putea verifica toate ofertele acestora și pentru a-ți oferi standarde de calitate, este posibil ca uneori să nu putem acoperi toate aceste aspecte.

Link-uri de la terțe părți

În cadrul Cezara Benegui Academy vei putea găsi link-uri de la terțe părți. Unele din acestea aparțin partenerilor noștri.

Indiferent de unde provin aceste link-uri, noi nu suntem răspunzători pentru conținutul de pe acele link-uri și nici pentru un eventual prejudiciu, direct sau indirect, care poate fi prevăzut la momentul accesării sau nu, pe care îl poți avea prin accesarea respectivelor link-uri.

Politica de utilizare acceptabilă

La Cezara Benegui Academy ne dorim un mediu sigur în care să te poți dezvolta profesional. De fapt, acesta este unul din principiile pe care am clădit acest proiect. Credem într-o interacțiune frumoasă, fără injurii, atacuri la persoană și alte comportamente neadecvate. 

Orice fel de conținut care ni se pare că contravine acestor idei va fi șters, iar utilizatorul va putea fi suspendat definitiv și va pierde accesul în Cezara Benegui Academy, pe termen nedefinit. Totodată, nu li se va rambursa nicio sumă de bani.

Când utilizezi produsele și serviciile pe care le găsești în cadrul Cezara Benegui Academy, nu vei putea sub nicio formă să împărtășești conținut care:

 • conține conținut ilegal sau promovează activități ilegale cu intenția de a comite astfel de activități. 
 • conține amenințări credibile sau organizează acte de violență în lumea reală. Nu permitem conținutul care creează un risc real de vătămare fizică sau daune materiale, care amenință în mod credibil oamenii sau siguranța publică sau organizează sau încurajează vătămarea, indiferent că vorbim de cea umană, animală sau de acte de vandalism
 • hărțuiește pe alții. Încurajăm comentariile despre oameni și aspecte de interes public, mai ales despre ceea ce citești și ești curios, dar nu este permis conținutul abuziv sau altfel neadecvat adresat persoanelor private.
 • încalcă proprietatea intelectuală, confidențialitatea sau alte drepturi. Nu ai voie să distribui conținut pe care nu ai dreptul să-l împărtășești, și nu poți revendica conținut pe care nu l-ai creat ca fiind al tău, așa cum nu poți încălca sau deturna în orice alt mod proprietate intelectuală alte drepturi ale altor persoane. Atribuie întotdeauna materialele utilizate sau citate de tine proprietarului original al drepturilor de autor și, acolo unde cazul, solicită acordul expres al acestuia. Cezara Benegui Academy nu este în niciun fel responsabilă pentru orice fel de încălcare de către tine adusă terțelor persoane și mai mult, ne vom îndrepta împotriva ta pentru recuperarea oricărui prejudiciu, inclusiv cel de imagine.
 • spamezi alte persoane. Nu distribui conținut publicitar, promoțional sau neadecvat.

Ține minte că toate aceste obligații se vor completa cu termenii generali ai Cezara Benegui Academy.

De asemenea, nu ai voie să:

 • faci orice fel de chestie care încalcă legislația locală națională, internațională sau care aduce atingere în vreun fel prevederilor contractuale din acest document.
 • împărtășești parola ta, să lași pe orice altă persoană să acceseze contul tău sau să faci orice fel de acțiune care poate să pună în pericol contul tău.
 • să încerci să accesezi contul altui utilizator.
 • să reproduci, transferi, să vinzi, să revinzi sau să folosești în orice alt mod conținutul din cadrul Cezara Benegui Academy cu excepția cazului în care te-am autorizat în mod expres să faci acest lucru.
 • accesezi, modifici sau să utilizezi zonele non-publice ale sistemelor noastre, cu excepția cazului în care ești autorizat în mod special în acest sens. 
 • întrerupi sau ocolești măsurile noastre de autentificare sau de securitate sau să testezi în alt mod vulnerabilitatea sistemelor sau rețelelor noastre, cu excepția cazului în care ești autorizat în mod special în acest sens. 
 • să faci reverse engineering.
 • să încerci să interferezi cu orice user, gazdă sau rețea, spre exemplu prin trimiterea unui virus, overloading, spam sau mail-bombing.
 • să folosești platforma pentru a transmite malware.
 • să folosești serviciile sau orice altă funcționalitate a platformei pentru orice altceva în afară de finalizarea sau vizualizarea materialelor online.
 • să te dai drept altcineva să ca ai afiliere cu cineva cu care nu ai.
 • să încurajezi și să ajuți orice altă persoană să facă una sau mai multe din acțiunile de pe lista asta.

Schimbări la acest document

Este posibil să actualizăm ocazional această document și te vom notifica prin intermediul site-ului sau pe e-mail despre cea mai recentă versiune. Toate actualizările și modificările prezentului document sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail. Chiar dacă nu primești o notificare, te încurajăm să accesezi și să citești periodic această Notă pentru a fi la curent cu ultimele versiuni.

Document actualizat la data de 3 noiembrie 2021.