Cine suntem

A fi programator inseamna sa inveti sa gandesti structurat, sa inveti sa gasesti solutii optime la probleme, sa inveti sa iti gestionezi corect timpul, sa inveti constant si sa te autodepasesti.

Aceasta academie a luat nastere din dorinta de a depasi barierele invatamantului clasic si de a crea un proces de predare – invatare unic, in cadrul caruia fiecare cursant sa fie instruit diferentiat in functie de profilul sau de invatare.

Cezara Benegui Academy este locul unde inveti eficient in propriul tau ritm, esti coordonat saptamanal si ajutat sa-ti atingi obiectivele.  Cel mai important, aici este locul in care inveti sa inveti.

Despre fondatorul academiei

Sunt Cezara Benegui si am facut parte din sistemul de invatamant timp de 20 de ani, din care 8 ani petrecuti in sistemul superior de invatamant.

Am absolvit Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti, urmand apoi un program de master tot in cadrul acesteia, specializarea “Baze de Date si Tehnologii Web”. In timpul facultatii si masterului, am studiat 5 ani de psihopedagogie in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti.

Dupa terminarea masterului am inceput in cadrul Scolii Doctorale de Informatica, Universitatea din Bucuresti, cercetarea academica in domeniul “Inteligenta Artificiala si Securitate”. In tot acest timp am avut o cariera ca programator in industria I.T. & Software.

Am crescut in acelasi sistem in care multi profesori au uitat ca schimbarea este in noi si in actiunile noastre, profesori care folosesc aceleasi metode invechite de predare, care au devenit din ce in ce mai indiferenti la nevoile studentilor.

In timpul facultatii am realizat ca pot fi chiar eu schimbarea pe care o doream atat de mult. Scopul meu este sa fiu eu acel profesor pe care nu l-am avut, acel profesor pentru care elevul sa conteze pentru ceea ce este cu adevarat, acel profesor care isi poata ajuta studentii sa invete, sa se dezvolte, sa aiba curaj, initiativa si sa-si sustina punctul de vedere.

Experienta mea in industrie, mediul academic si sistemul de invatamant

 • 1 7 ani ca programator in industrie

  M-au ajutat sa inteleg componentele necesare pentru a face tranzitia din sistemul educational intr-o cariera de succes

 • 2 5 ani de psihopedagogie

  Au fost suportul meu in crearea si dezvoltarea unei metodologii unice de predare – invatare in Romania

 • 3 3 ani de cercetare

  M-au ajutat sa explorez noi oportunitati si sa am o gandire orientata catre inovare

Pana in acest moment am format mii de studenti, lucrand chiar si cu 250 de studenti simultan. Pentru ei, nu am fost doar profesor, am fost prieten, mentor, uneori chiar si parinte. Atunci mi-am dat seama ca experientele prin care treci te ajuta sa evoluezi. Datorita lor sunt profesorul de astazi.

Punand cap la cap toata experienta acumulata, cariera mea si faptul ca am fost elev, student, masterand si doctorand in sistemul traditional de invatamant, am inteles nevoile studentilor si barierele de care se lovesc zilnic. Avand darul de a intelege oamenii, de a vedea dincolo de aparente, am infiintant Cezara Benegui Academy.

Misiunea mea

Misiunea mea este sa ajut studentii sa dobandeasca cunostintele necesare si sa se pregateasca eficient pentru o cariera in IT.

 

Metodologia noastra

 • 1 Supervizare si ghidare

  Pe tot parcursul desfasurarii cursului profesorul supervizeaza cursantii, ii ghideaza si le ofera toate resursele necesare invatarii eficiente, atat prin raspunsuri individuale, cat si prin intermediul webinarului

 • 2 Invatare graduala

  Toate notiunile sunt explicate detaliat si gradual, plecand de la un nivel scazut de dificultate spre un nivel avansat

 • 3 Fuziunea perfecta intre teorie si practica

  Cursurile contin numeroase exemple practice, explicate pas cu pas